Κρεβατοκάμαρες Sofa Plus

Η επιλογή της τραπεζαρίας είναι μία ευχάριστη ενασχόληση. Κάνοντας μιά βόλτα στην αγορά θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών, σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, πιο επίσημα ή καθημερινά. Το ύφος και η χρήση για την οποία προορίζετε την τραπεζαρία θα καθορίσουν το σχέδιο και το υλικό της. Η συνήθης επιλογή είναι το ξύλο και κάποιες ρίζες ενώ στα πιό μοντέρνα σχέδια χρησιμοποιείται συνδυασμός υλικών όπως σίδηρος, ατσάλι, μάρμαρο, κεραμικό ή γυαλί με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πάντως στην τελική σας επιλογή συνυπολογίστε και την πρακτική πλευρά, όπως αντοχή, συντήρηση, καθαρισμός κτλ.

Η τραπεζαρία συμπληρώνεται από τις καρέκλες συνήθως έξι ή οκτώ, με τις δύο τελευταίες να διαφοροποιούνται καθώς διαθέτουν και μπράτσα, οι λεγόμενες καρεκλοπολυθρόνες, που τοποθετούνται είτε στις κεφαλές του τραπεζιού είτε λίγο πιο μακρυά από αυτό. Εκτός από το σχέδιο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αντοχή και στην άνεση της καρέκλας και ειδικά στην στήριξη της πλάτης. Ενα γεύμα, ειδικά στην Ελλάδα, μπορεί να κρατήσει αρκετά, και καλό είναι να ευχαριστήσετε  τους καλεσμένους σας με άνετες καρέκλες.
Συνήθως δίπλα στην τραπεζαρία υπάρχει ο μπουφές  όπου βρίσκονται τα απαραίτητα για το στρώσιμο του τραπεζιού. Η αγορά των δύο επίπλων πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό.