26 Ιαν

Νέα δημιουργία

Πρωτότυπη σκέψη, δεξιοτεχνία, καινοτομία: οι βασικές αξίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός lifestyle, όπου οι αισθήσεις κορυφώνονται, τα χρώματα κυριαρχούν και η καθημερινότητα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα.

Οι συλλογές μας είναι ένα μείγμα κομψών συνδυασμών, τολμηρών ιδεών και καινοτομίας. Αποτελούν μια εξερεύνηση στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης interior design. To design αποτελεί ωστόσο μόνο μια διάσταση. Κάθε είδος έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη μέγιστη εξατομίκευση και κάθε κομμάτι να αντανακλά απόλυτα τις προσωπικές σας προτιμήσεις και στυλ.

20 Μαρ

Κρεβατοκάμαρες Sofa Plus

Η επιλογή της τραπεζαρίας είναι μία ευχάριστη ενασχόληση. Κάνοντας μιά βόλτα στην αγορά θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών, σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, πιο επίσημα ή καθημερινά. Το ύφος και η χρήση για την οποία προορίζετε την τραπεζαρία θα καθορίσουν το σχέδιο και το υλικό της. Η συνήθης επιλογή είναι το ξύλο και κάποιες ρίζες ενώ στα πιό μοντέρνα σχέδια χρησιμοποιείται συνδυασμός υλικών όπως σίδηρος, ατσάλι, μάρμαρο, κεραμικό ή γυαλί με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πάντως στην τελική σας επιλογή συνυπολογίστε και την πρακτική πλευρά, όπως αντοχή, συντήρηση, καθαρισμός κτλ.

Η τραπεζαρία συμπληρώνεται από τις καρέκλες συνήθως έξι ή οκτώ, με τις δύο τελευταίες να διαφοροποιούνται καθώς διαθέτουν και μπράτσα, οι λεγόμενες καρεκλοπολυθρόνες, που τοποθετούνται είτε στις κεφαλές του τραπεζιού είτε λίγο πιο μακρυά από αυτό. Εκτός από το σχέδιο δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην αντοχή και στην άνεση της καρέκλας και ειδικά στην στήριξη της πλάτης. Ενα γεύμα, ειδικά στην Ελλάδα, μπορεί να κρατήσει αρκετά, και καλό είναι να ευχαριστήσετε  τους καλεσμένους σας με άνετες καρέκλες.
Συνήθως δίπλα στην τραπεζαρία υπάρχει ο μπουφές  όπου βρίσκονται τα απαραίτητα για το στρώσιμο του τραπεζιού. Η αγορά των δύο επίπλων πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό.

 

07 Μαρ

Greco Strom στρώματα

Η σειρά στρωμάτων Lithos υπερβαίνει τα έως τώρα δεδομένα οδηγώντας σε μία νέα διάσταση ύπνου όπου η χειροποίητη κατασκευή και η υπερβατική τεχνολογική εξέλιξη, προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική. Πέντε νέα στρώματα στην διάθεσή σας σχεδιασμένα ειδικά για να ενεργοποιήσουν κάθε κύτταρο του σώματός σας και να σας ταξιδέψουν στην σφαίρα του ονείρου.